Безплатна книга – програмиране за начинаещи

Ако искате да се научите да програмирате, безплатната българска книга „Въведение в програмирането със C#“ е най-доброто място, от което можете да започнете. Можете да свалите учебника напълно  безплатно или да го четете онлайн.

Книгата предоставя фундаментални знания по програмиране и цели да научи своите читатели как да мислят алгоритмично, да създават качествен програмен код и да решават реални проблеми чрез своите софтуерни програми.
Ръководството е предназначено за хора, които тепърва стартират своето обучение и дава много детайлни и солидни начални знания, на основата на които можете да трупате допълнителен опит и умения, за да се развиете професионално (разгледайте темите, които са застъпени в книгата).

Въпреки че езикът, който се използва в тази книга, е C# вие ще можете да използвате наученото, независимо с какви технологии и езици работите занапред. Причината за това е, че програмирането се базира на принципи, които се променят много бавно през годините, а „Въведение в програмирането със C#“ ще ви научи именно на тези фундаментални принципи.


Tags:
, , , , , , ,
| 1 Comment

One response to “Безплатна книга – програмиране за начинаещи”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.